Перфектната прическа за бала или сватбата е наша грижа

Стил

Изглеждайте зашеметяващо в най-важния ден в живота си

Косата е любимият аксесоар на жените. А затова колко е важна прическата можем да съдим по думите на безсмъртния писател Антон Чехов. 

„Красотата на жената не е в дрехите, които носи, нито във фигурата, която има, а е в начинът, по който сресва косата си“, казва той. 

Напълно съгласни сме с него! Не, че другите неща не са важни, разбира се, но добре поддържаната коса и хубавата прическа са от първостепенно значение за визията, излъчването и стила ви. 

Това важи, както за ежедневието, така и за официални поводи. Но, ако все пак в дните, в които сте на работа или на разходка в парка можете да си позволите и по-небрежна визия, то когато говорим за официално събитие, нещата стоят по друг начин. Там трябва да сте наистина безупречни. Защото прическата е „черешката на тортата“, допълваща тоалета ви и показваща, че се грижите добре за себе си. Защото, когато гледате снимките след 20 години, ще си кажете, че сте изглеждали възхитително. И защото ще накарате другите да се обръщат след вас. 

Сватбата и абитуриентският бал са сред най-важните събития в живота. А едно от най-вълнуващите неща преди големия миг, когато всички ще съсредоточат погледите си върху вас, е посещението при фризьора. И, да, нейно величество прическата!

В нашия салон Lash Boutique, в град Варна, сме наясно с важността на този миг и с отговорността, която носим. 

Предлагаме да ви направим официална прическа, която може да е прическа за сватба, прическа за бала или за друго важно събитие, което ви предстои. 

Вижте повече за нас и услугите ни тук:

https://myankova.com/pricheski

Разбира се, най-важното, след като станете от фризьорския стол е вие да се харесвате и да се чувствате комфортно. Все пак това е вашият ден, ден, който ще запомните за цял живот!

Затова преди да пристъпим към направата и оформянето на прическата, обсъждаме какво точно искате и след това започваме. Естествено, като професионалисти даваме съвети какви прически биха отивали именно на вашата коса и кои варианти са подходящи за вас. Важно е да съобразите прическата с тоалета и бижутата – всеки детайл оформя вашата неповторима визия, за деня, който чакате с толкова нетърпение и желание. 

Rate article
Дамски и мъжки макси дрехи
Add a comment