Трикове за рокли при по-пълни момичета

Мода

Трикове, чрез които да направите така, че дрехите да Ви отиват и да Ви правят по-вталени!

Преди да започнем по същество, бихме искали да благодарим на онлайн магзин за дрехи Noel.bg – магазин, от който поискахме и получихме тези препоръки! Посетете го! Струва си!

  1. Изберете правилната дължина на роклята – за да изглеждате по-стройно, опитайте се да изберете рокли, които са дълги до коляното или над глезените, за да скриете краката си.
  2. Изберете правилната форма на роклята – изберете рокли с по-широки поли, които няма да се слепват към тялото ви, а ще скрият проблемните зони. Роклите с талията, които се разширяват към подола, също могат да са добър избор.
  3. Изберете правилната материя на роклята – изберете рокли, които са направени от материи, които не се слепват към кожата и не показват неравностите на тялото. Например, материи като памук, лен или деним могат да бъдат добър избор.
  4. Изберете правилния цвят на роклята – избягвайте ярки, наситени цветове, тъй като те могат да привлекат вниманието към проблемните зони на тялото ви. Вместо това, опитайте се да изберете рокли в тъмни или приглушени цветове, които ще изглеждат по-елегантни.
  5. Добавете аксесоари – допълнителният аксесоар може да привлече вниманието от проблемните зони на тялото ви и да създаде фокус върху акценти, които искате да подчертаете. Например, обувките могат да са в центъра на вниманието, ако изберете ярък цвят или интересен дизайн.
  6. Изберете правилният силует на роклята – изберете рокли, които са силуета „А“ или „пресечка“, които ще се плъзгат по тялото ви, а не ще се слепват към него. Това ще създаде по-елегантна и стилна визия.
  7. Изберете правилния бюстие на роклята – опитайте се да изберете рокли с бюстие, което допълва формата на вашата гръдна купа. Например, ако имате по-голяма гръдна купа, може да изберете рокли със сърцевидно или V-образно бюстие.
  8. Изберете правилните детайли на роклята – избягвайте детайлите, които добавят обем към вашата силует, като големи джобове, пухкави ръкави или големи панделки. Вместо това, изберете детайли, които подчертават вашата фигура, като например красиво изработени деколтета или талии.

Финални думи

Обърнете внимание и на малките детайли! Всичко има значение!

Rate article
Дамски и мъжки макси дрехи
Add a comment