Как да се обличат дамите със закръглена фигура

Мода

Всяка жена иска да изглежда стилно, независимо от нейните пропорции. Жените със закръглени форми могат да се обличат модерно и да не се отказват от модните тенденции. Основното е да знаете какви правила да спазвате за да изглеждате стилно и модерно.

Купувайте дрехи във вашия размер

Почти всички едри дами смятат, че като купуват безформени дрехи ще скрият своята пълнота. В действителност в обемни дрехи ще изглеждате много по-едри отколкото сте в действителност. Не стигайте обаче и до другата крайност -не носете прекалено тесни неща. Дори на слаба фигура тесните дрехи ще подчертаят и най-малкия недостатък. Не се опитвайте да влезете в по-малък размер: дрехите трябва да подчертават достойнствата ви и ви стоят добре. Не се надявайте, че скоро ще отслабнете: живейте за днес и си купувайте тези дрехи, които ви харесват и в които се чувствате удобно.

Носете рокли с деколте

Природата ви е надарила с великолепна фигура – подчертайте това ваше достойнство! Макси роклите ще ви помогнат визуално да удължите фигурата си, както и да създадете женствен образ. Оптималната дължина при роклите е до коляното. Съветваме ви да носите прави макси рокли, които ще направят фигурата ви да изглежда като пясъчен часовник. Също така са подходящи макси рокли с прехвърляне и рокли тип риза с колан, които изглеждат страхотно на пълна фигура. Визуално ще удължите шията си като носите рокли, блузи и пуловери с остро деколте. Ако не се притеснявате и имате красива кожа — носете дрехи с деколте!

Носете коригиращо бельо

Дори слабите жени имат несъвършенства. Носете коригиращо бельо и когато сте с макси рокли силуетът ви ще изглежда като пясъчен часовник. Правилно подбраното бельо може да коригира фигурата и да скрие несъвършенствата. Коригиращите бодита ще прикрият малко корема.

Не се ограничавайте да се обличате само в черно

Няма нужда да се обличате само в черно. Някои жени смятат, че ако носят черно никой няма да забележи тяхната пълнота. Така или иначе ще бъдете забелязани, затова по-добре носете ярки дрехи! Добра алтернатива на черното са синьо, зелено, бежово, бордо. Бъдете внимателни с щампите. Не трябва да носите дрехи с големи щампи, широки хоризонтални и ярки вертикални райета. За вашата фигура е препоръчително да избирате тоалети с щампи със среден размер.

Аксесоарите трябва да са големи

Пълните жени е по-добре да носят големи бижута и аксесоари. Не мислете, че колкото по-малка е чантата ви, толкова по-миниатюрна ще изглеждате. Точно обратното – колкото по-малка е чантата ви, толкова по-голяма ще изглежда ръката ви. Пропорциите трябва да изглеждат хармонично, така че избирайте чанти и бижута с големи размери. Вместо малки пръстени, на ръцете си трябва да носите луксозни пръстени!

Всяка едра дама желае да бъде харесвана и забелязана заради достойнствата си. Купувайте качествени макси дрехи от онлайн магазин JULIA и ги носете с настроение и удоволствие.

Rate article
Дамски и мъжки макси дрехи
Add a comment